Vertrouwd verbouwen

Home-Vertrouwd verbouwen
Vertrouwd verbouwen 2017-05-23T20:47:39+00:00

Vertrouwd verbouwen

Theo Loup is een veelzijdige en betrouwbare vakman met veel ervaring die ‘vertrouwd verbouwen’ hoog op zijn agenda heeft staan. Het motto van Theo is: “Afspraak is ook écht afspraak!”

Hij denkt graag met u mee in mogelijkheden en duurzame oplossingen die passen binnen uw budget. Bent u op zoek naar een klusbedrijf waar u uw project met een gerust hart aan toe kunt vertrouwen, dan heeft u dit gevonden!

Theo is een professionele, passievolle en veelzijdige vakman voor verbouw, renovatie, onderhoud en overige soorten bouwwerkzaamheden. U heeft één aanspreekpunt voor het hele project, en dat is wel zo handig. Hierbij staat aandacht voor kwaliteit, afwerking en klanttevredenheid centraal.

Dankzij de jarenlange ervaring van Theo als voormalig Klussenier en sinds enkele jaren alweer als “klusbedrijf Theo Loup” heeft u een vast adres gevonden voor al uw verbouw en klus werkzaamheden. Het is niet voor niets vertrouwd verbouwen met Theo Loup.

Bij Klusbedrijf Theo Loup krijgt u altijd 1 jaar garantie op geleverd werk, zijn alle offertes uiteraard kosteloos en vrijblijvend en berekenen we nooit voorrijkosten door.

U kunt een beroep op Theo doen in Nieuwkoop, Alphen aan den rijn en onder andere in de omliggende plaatsen Woubrugge, Ter Aar, Bodegraven, Boskoop, Hazerswoude-dorp en Kerk en Zanen.

Vertrouwd verbouwen met Theo Loup. voor al uw klus werkzaamheden

Direct informatie aanvragen

✓ Vertrouwd verbouwen. ✓ Deskundig advies. ✓ Badkamers ✓ Geen voorrijkosten. ✓ 1 jaar Garantie. ✓ Keukens.✓ Renovaties.
✓ Dakramen. ✓ Diverse verbouwingen

Gemiddelde score: 5.0 uit 5 (1 stemmen)
5 sterren
1
4 sterren
0
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0
K van vliet
opadmin

Zolder verbouwing

Theo heeft bij ons de gehele zolder verbouwd en 2 dakramen geplaatst. Hij heeft prima werk geleverd en ook het plaatsen van de dakramen is vlekkeloos verlopen. Verder netjes op tijd opgeleverd met minimale overlast voor ons gezin.

2 jaar geleden

Beoordeling Vertrouwd verbouwen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *